Biografie

CAROLIEN CUIJPERS

ZANGERES & SONGWRITER

ABOUT ME

 

In 2007 ben ik afgestudeerd als ontwikkelingspsychologe aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na deze studie wilde ik mijn andere passie volgen en ben ik begonnen aan de studie Singer & Songwriter aan de popacademie ArtEz in Enschede. In 2011 heb ik mijn bachelor of music behaald.

 

Ik geef individuele en groeps zang- en songwritingles in Nijmegen en ben werkzaam als docent op het conservatorium in Enschede (ArtEz). Verder kan ik je helpen met de voorbereidingen voor de toelating/auditie voor het conservatorium en heb ik ervaring in de 'tv-wereld'. Verschillende leerlingen van mij hebben meegedaan met The Voice (kids) en ook hier kan ik je advies in geven.

 

Naast les geven zing ik in verschillende bands (variërend van solo artieste tot backingvocalist) in o.a. The Petticoats en Badala. En schr

ijf ik nummers voor mezelf onder de naam Caroline Lahey) en voor anderen (SongDelivery). In 2011 heb ik meegedaan aan de tv-show 'The Sing-Off', waar onze groep 'SHARP' tweede werd.

 

Ben je geïnteresseerd in zang- of songwritingles, of in een van mijn andere projecten? Je kan contact opnemen via mail: info@caroliencuijpers.com of via telefoon:

06 29 40 00 23

 

Ik heb een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

PROJECTEN

 

Hieronder een aantal projecten van mij.

THE PETTICOATS

 

"The Petticoats is een charmante vocal group gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest succesvolle hits uit de jaren 50 met een moderne twist. Het bruisende repertoire is verrassend en divers, en wordt professioneel uitgevoerd in bijpassende outfits en performances."

 

The Petticoats zijn in te huren als tape-act, a capella-act, in het gezelschap van een pianist/gitarist en met DJ: van het verwelkomen van de gasten bij de entree, het creëren van een romantische sfeer tijdens de huwelijksceremonie of diner, tot een spetterend feest in de avond – alles is mogelijk!

 

In 2010 zijn The Petticoats gestart met hun trio, en hebben nationale en internationale ervaring opgedaan bij zowel privé- als zakelijke evenementen.

 

SUMMER CHIC

 

Ben je op zoek naar persoonlijke en stijlvolle muziek tijdens je huwelijksfeest, receptie, verjaardag, ceremonie, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid?

 

Wij kunnen de juiste sfeer creëren!

 

We spelen mooie muziek met een warme sound. Oude en nieuwe songs met een vleugje jazz.

 

www.summerchicmusic.nl

SONGDELIVERY

 

"Every event has it's own sound. We create it for you!"

 

Ben je op zoek naar een bijzonder lied voor een speciale gelegenheid?

Songdelivery schrijft liedjes namens jou! Songdelivery schrijft songs over jouw persoonlijke situatie en neemt het op. Daarnaast is het mogelijk om er een live optreden bij te boeken zodat jouw lied te horen is op jouw feest. Ook voor bedrijven: bedrijfslied, audiovormgeving, jingles en commercials.

 

www.songdelivery.com

© Copyright. All Rights Reserved.